CityLife Protecting

De producten in de Protection serie van Faipa zijn geschikt voor gekleurd haar. De Moringa zaden en eiwitten beschermen tegen een tweetal milieu aspecten vervuiling en ultraviolette stralen. De zonnebloem eiwitten bevatten ceramiden die de kleur langer houdbaar maakt.

citylife protecting shampoo

Citylife Protecting Shampoo

Het is zeer geschikt voor gekleurd haar. De Moringa zaden bevatten eiwitten die beschermen tegen een tweetal milieu aspecten : Vervuiling en ultraviolette stralen. De zonnebloem eiwitten bevatten ceramiden, geeft de kleur een langere houdbaarheid. Maakt het haar zacht en glanzend.

Citylife protecting cream

Citylife Protecting Cream

De werkende combinatie van Moringa zaden, eiwitten en zonnebloempit extract beschermen het haar tegen UV-stralen en milieu invloeden, die het verlies van kleur veroorzaken. De beschermende crème is de behandeling om een langdurige houdbaarheid van je kleur te bekomen met een extreme zijdeglans.

Citylife protecting spray

Citylife Protecting Spray

Protecting spray is gebaseerd op een non-ionische polymeren. Dat volledige bescherming biedt tegen hoge temperaturen van stijltang en föhn. Bovendien versterkt de aanwezigheid van keratine de beschermende werking van het product om gespleten punten te voorkomen.

BLIJF IN CONTACT MET ONS
Contact