CityLife Hydrating

Deze shampoo bevat suikers van guargum om de hydratatie te bevorderen. De arganolie en eiwitten zijn afkomstig van eco duurzame landbouw. Het product Arganolie is verrijkt met vitaminen en meervoudig onverzadigde vetzuren. Zoals omega - 6, waarbij de anti-age werking uitgevoerd wordt om haar en hoofdhuid, zijdezacht en gehydrateerd te houden.

citylife hydrating shampoo

Citylife Hydrating Shampoo

Deze shampoo bevat suikers van guargum om de hydratatie te bevorderen om zo zeer droog en chemisch behandeld haar te herstellen. De arganolie en eiwitten voeden de haarvezel. Het product Arganolie is verrijkt met vitaminen en meervoudig onverzadigde vetzuren. Het haar is zacht, elastisch en glanzend.

Citylife hydrating cream

Citylife Hydrating Cream

De perfecte combinatie van verzorgende bestanddelen met arganolie maakt de crème geschikt om veroudering tegen te gaan. Het haar wordt gehydrateerd en hersteld van ernstig (chemisch) beschadiging.

Citylife hydrating serum

Citylife Hydrating Serum

Dankzij de subtiele stoffen keratine, vitamine B6 , calciumpantothenaat en zee collageen, is dit product bijzonder geschikt voor droog of beschadigd haar. Leave-in.

BLIJF IN CONTACT MET ONS
Contact