About faipa

Cosmetics on a new level.

look inside Faipa cosmetics

Faipa is een (familie)bedrijf uit Rome , de hoofdstad van Italië. Bekend geworden door het gebruik van de meest innoverende grondstoffen voor de beste kappersproducten.

Faipa maakt gebruik van guavasuikers in de shampoo's en Tea tree olieën in de haarverf. Omdat Faipa door de jaren heen zich heeft geprofileerd tot een veelverkocht product wordt Faipa steeds meer in Europese landen aangeboden. Onze producten worden uitvoerig getest door ons, alvorens deze op de markt worden gebracht.

Het Rome-gebaseerd bedrijf, is een van de meest briljante en betrouwbare fabrikanten in de sector. Kennis in de trichologie(dermatologie)steeds op de voorgrond in haar betrokkenheid bij onderzoek en ontwikkeling van producten aan de hoogst technische niveaus.

Het bedrijf is opgericht met een wettelijk erkende kappers-school.

Look inside our store

Faipa is een Italiaans product met optimale houdbaarheid en een geweldige dekkracht op sterk vergrijsd haar. We zijn beslist niet over één nacht ijs gegaan en hebben de keuze pas gemaakt toen we 100% overtuigd waren. Italianen stellen hoge eisen aan mode en verzorgingsproducten, immers het aantal zonuren in Italië is beduidend hoger dan in België. Je kent het vast wel, een zonnige zomer of een vakantie naar een warm land is ramp voor gekleurd haar. Met Faipa hoort het verkleuren voorgoed tot het verleden. De intense kleuren, verzorgende oliën en de haarkwaliteit na de kleurbehandeling maakten ons enthousiast. Overtuig jezelf en wordt net zo enthousiast als wij van Faipa.

Na 20 jaar ervaring in de kapperswereld besloot ik om op zoek te gaan naar een product dat me terug kon bekoren. Vernieuwend, ecologisch en verbeterd om als kapper mee te werken. Een product dat voor de natuur en zeker voor de klant en ons zelf topkwaliteit is.

Na een zoektocht van enige tijd, het bestuderen van verschillende merken en hun bedrijven waren mijn bevindingen extreem positief voor FAIPA.

Onze volgende stap is de exclusiviteit te behouden dat de producten enkel in het kapsalon te verkrijgen zijn. Zodat het voor de kapper terug interessant is om exclusief te werken en producten te verkopen die enkel bij hun te verkrijgen zijn.

Contactpersoon Faipa Belgium

Contactpersoon

Daisy Bleus

More about Daisy Bleus

Daisy Bleus geboren te Hassett 1976. Bij Daisy ontstaat er beweging door de creatieve geest en gezond verstand te combineren. Zeer jong en ook vastberaden ging ze voor het kappersvak. Na het behalen van haar diploma dacht ze al buiten de kaders, verder studeren als Hairstylist- grimeur te Antwerpen. Haar eindwerk werd hoog aangeschreven door de academie in Wilrijk en kwam als beste studente van haar jaar uit .

Door stage bij de regionale zender ATV, theater en Studio's Amusement kwam er veel ervaring en gedrevenheid. Hier kreeg Daisy een diploma met onderscheiding en de mogelijkheid om te starten als freelancer in programma's voor VTM. Waarvoor de opdracht was het maquilleren en stylen van acteurs die onder andere in Familie, Slisse & Cesar, Nonkel Jef speelden. Dit waren de jaren 1995-1998, intussen ontwikkelde Studio's A al enige succesvolle humorprogramma's als M!LF en Benidorm Bastards.

Daisy ging weer een stapje verder en opende in 1998 haar eigen zaak HAIR AFFAIRS met als uithangbord kleurspecialiste en Make-up. Dit zorgde binnen de kortste jaren voor een team met verschillende personeelsleden die steeds werden bijgeschoold door stages in Londen en Milaan. Voor en NA kapsels in FLAIR stonden enkele jaren geleden ook op haar palmares. Door haar achtergrond te koppelen aan de jarenlange ervaring kwam de interesse voor het bijscholen van andere kappers en deed dit voor enkele kappersproducten en groothandelaars.

Tot haar huidige werkzaamheden behoren de kennis en gedrevenheid over te brengen als docente aan de Wellness Academie alsook de exclusiviteit van haar salon waar ze nu in kleinere kringen werkt. Naast het lesgeven is de kapperszaak nog steeds enkele dagen open waarvan op zaterdag prive voor klanten met een speciale gelegenheid. Deze worden door haarzelf gecoiffeerd en gemaquilleerd met bijhorende drankjes en entourage.

Algemene gegevens
info@hairaffairs.be

BLIJF IN CONTACT MET ONS
Contact